Grönklitts Första Samfällighetsförening
  
 
 »   Startsidan
 »   Kalender
 »   Nyheter
 »   Verksamhet
 »   Styrelse
 »   Avgifter
 »   Karta
 »   Bildarkiv
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen

 »   Logga in - Medlem
 »   Logga in - Admin
  
Nyheter

Här presenterar Grönklitts Första Samfällighetsförening nyheter och aktuell information.
Endast de 6 senaste nyheterna visas. Klicka här för att visa alla nyheter.


Gammal nyhet om ”Nyheter” - 2019-11-15

Här på föreningens hemsida kan nyheter publiceras med egen ”löpsedel”. Det glesa flödet av nyheter på vår hemsida - eller brist på färska sådana - betyder dock inte att resten av sidorna somnat in, utan de uppdateras fortlöpande. För publicering av en nyhet på hemsidan så räcker det oftast inte att den kan vara intressant/relevant för besökare/med-lemmar. Det ”krävs” också att nyheten inte redan är allmänt känd och väl spridd på andra vägar. I de fallen kan hemsidan fylla en särskild funktion som informationskanal där andra inte finns eller räcker till.

Bakom föreningens hemsida ligger sedan 10 år en blygsam ambition att tillhandahålla en enkel men väl beskrivande information om området och föreningens verksamhet. Där skall man som besökare även kunna finna en kontaktväg till föreningen och länkar till några anknytande hemsidor, För medlemmar skall det dessutom vara en enkel väg till fören-ingens nyckeldokument, såväl aktuella för året som ”tidlösa informationsbanker”.
/AN - den ofrivillige webmastern -


Ny faktabank för medlemmar - 2016-12-02

Vid årsstämman 20161119 presenterade styrelsen skriften ”Våra fastigheter och gemensamhetsanläggningar”. Den är ett komplement till tidigare utgiven ”Föreningsinformation” och ska utgöra en faktabas för medlemmarna som underlättar förståelsen för ansvarsfördelningen i vårt område. Vad ansvarar den enskilde fastighetsägaren för, vad ska ägarna runt varje tun ta gemensamt ansvar för och var tar samfällighetsföreningens ansvar vid. I materialet finns också kartor som illustrerar gränserna för Stugvägens fastigheter och alla ingående gemensamhetsanläggningar.
Båda dessa skrifter finns nu som länkar under fliken ”Protokoll” här på hemsidan. För åtkomst till de specifika medlemssidorna krävs inloggning som medlem.


Smart dörrlösning till tunets elcentral - 2015-09-19

Den som vintertid behöver in i elcentralen i gårdstunets förrådsbyggnad för att byta huvudsäkring eller bryta strömmen till ett motorvärmaruttag kan få det besvärligt. Is och en meterhög snödriva kan behöva forceras i värsta fall. Det kan vara ett drygt göra. Det vet alla som tvingats till det.
Nu finns en smart, finsnickrad lösning på förrådet för stugorna 17-21. K fick idén i vintras att såga dubbeldörrarna i två delar och med hjälp av ytterligare ett par gångjärn göra det möjligt att öppna enbart dörrarnas övre halva.
Nu är det fixat, men det är inte patentsökt och får kopieras! En bild av lösningen kan beskådas i ”Bildarkivet”.


Ägarbyte, flyttat? Anmäl ändring! - 2011-03-11

För styrelsens arbete behövs alltid aktuella uppgifter om rätt fastighetsägare och korrekta adressuppgifter för alla medlemsfastigheter. Dessa uppgifter kommer inte styrelsen till del per automatik. Uppkomna förändringar måste därför utan dröjsmål sändas in till styrelsen av ägare resp köpare/säljare.

Nu finns här på hemsidan två enkla formulär bakom medlemsinloggningens flik ”Blanketter” . Använd gärna dessa vid ägarbyte eller om du bytt adress/e-postadress.


     September 2020
V Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
36 123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
40282930

 Nyheter

  • Gammal nyhet om ”Nyheter”
Här på föreningens he...
(2019-11-15)

  • Ny faktabank för medlemmar
Vid årsstämman 201611...
(2016-12-02)

  • Smart dörrlösning till tunets elcentral
Den som vintertid beh...
(2015-09-19)


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen